Derfor røg Cornelius til Cardiff

Etablerede Premier League-klubber som Everton, Stoke og Tottenham var blevet kædet sammen med Andreas Cornelius, men oprykkerne fra Cardiff viste sig at have den største pose penge med til København, og derfor skal Andreas Cornelius efter al sandsynlighed spille Premier League-fodbold i den kommende sæson.

- Cardiff har givet indtryk af, at de har kigget på ham igennem længere tid. De har været velforberedte og veldokumenterede. De kom relativt sent ind, men de har gjort det med stor ’impact. Jeg fornemmede i mine snakke med dem, at de har lavet et solidt stykke scouting-arbejde, siger Carsten V. Jensen.

Han er vemodig over, at et produkt af FCKs egen ungdomsafdeling nu forlader klubben efter bare ét år på førsteholdet, men tilbuddet fra Cardiff blev simpelthen for stort.

- Det her er en del af spillet. Vi er faktisk meget ofte stærke nok til at sige nej tak til tilbud, og vi har også holdt klubber stangen længe med Corner. Men i det her tilfælde kommer der en klub, der lige har fået en milliard kroner ved at rykke op, og summen blev så stor, at det er vores job at gøre det ansvarlige, hvilket var at acceptere buddet, siger sportsdirektøren.

Han erkender, at salget tvinger ham til at kigge efter en fuldgod angrebserstatning.

- Nu kommer Corner til at ”repræsentere FCK i Premier League, og det glæder vi os over. Men indadtil og rent sportsligt er det et tab. Jeg tænker som det første på, hvordan vi kommer videre herfra. Jeg bliver ikke målt på, at vi i år leverer et fantastisk økonomisk resultat. For mig er opgaven, at vi rent sportsligt lykkes, siger Carsten V. Jensen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip