Derfor skal du ikke være kæreste med en kvinde, der er mere lækker end dig

Hvis du har scoret en smuk og attraktiv kvinde, kan du ikke bare læne dig tilbage og tro, at den hellige grav er velforvaret.

Der kan nemlig være problemer ved at være kæreste med en lækker kvinde. Men flest, hvis hun ser bedre ud end dig. Det viser forskning fra Eastern Connecticut State Univeristy i USA.

Forskerne bad 692 kvinder udfylde et spørgeskema på nettet. Her blev kvinderne spurgt om, hvordan de vurderede deres eget udseende i forhold til deres partners.

Kvinderne blev målt på deres modstand mod “Mate Guarding” ud fra en model, der viser, hvor villige de er til at indgå i et parforhold i forhold til, om de samarbejder med eller modarbejder mandens forsøg på at holde dem i forholdet.

Læs også: 8 tegn på, at du har fundet en mand, som du skal holde fast i

De kvinder, der opfattede sig selv som mere attraktive end deres kærester, modarbejdede mændenes forsøg på at holde dem i forholdet mest.

Det viste sig ved, at de var mindre villige til at forpligte sig, flirtede mere med andre mænd, kiggede efter alternativer til kæresten og oftere tænkte på at slå op.

Kvinderne undgik for eksempel, at deres kærester viste fysiske kærtegn offentligt og undgik øjenkontakt med dem.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip