Derfor skal du smøre din taske ind i fugtighedscreme

Ligesom støvler og sko skal imprægneres for at klare vinterens slud, sjap og salt, så bør du også behandle din taske på samme måde. Ud over imprægnering vil lædertasker også gerne have fedt for at kunne holde sig smidige, og her kan du slå to fluer med et smæk, hvis du har en fugtighedscreme. Det forklarer Anette Strømmen, der er sælger hos taskebrandet Depeche, til KK.no.

- Du kan faktisk bare bruge Nivea-creme, det fungerer lige så godt og er både billigere og drøjere i brug, siger Anette Strømmen.

Se, hvorfor brystvortecreme kan redde dine ødelagte læber, på Femina.dk

Red tasken med cremen

Hvis din taske allerede er blevet lidt stiv eller mat at se på, så kan du sagtens redde den med fugtighedscreme frem for at kassere den og købe en ny, siger Anette Strømmen.

- Selvom skindtasken er blevet tør, så er det fuldt ud muligt at få den pæn igen. Det vigtigste, du kan gøre for skindet, er at holde det fugtigt, siger hun.

Se galleriet med de smukke og elegante sorte modefund, på Femina.dk

Lav en lille test

Om du vælger at bruge Nivea-creme, en anden fugtighedscreme, eller om du holder dig til det traditionelle læderfedt og imprægneringsspray, så er det vigtigt at teste produkterne på din taske først, forklarer Susanne Strømmen.

- Start med et lillebitte område for eksempel under tasken for at se, om tasken kan tåle det, siger Susanne Strømmen. 

Ud over at bruge en creme på din taske, så kan du også putte det på din læderjakke for at holde den smuk, smidig og vandafvisende. Her gælder dog samme regel om, at du først bør teste cremen på et lille område.

af Lisbeth Madsen, NewsDesk Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip