Derfor smager nogle fyres sæd... interessant

Skrevet af Redaktionen

10/02/2016

Mest læste i dag

De færreste kvinder har givet deres fyr et blowjob ’til ende’ og tilkendegivet, at det var en fornøjelig smagsoplevelse, de fik sig der.

Følelsen af at have krabaten dybt inde i halsen for dernæst at blive sprøjtet med 45 kilometer i timen ind i gabet er sjældent direkte rar i øjeblikket.

Men! Den kunne måske være rarere – hvis fx sæden smagte bedre…

Og hvad får den så til at smage anderledes fra fyr til fyr?, har både kvinder og forskere spurgt sig selv i årtier.

Smagsoplevelsen handler i bund og grund om mandens levestil og diæt, siger Brian L. Steixner, der er lægefaglig leder ved Institut for Mænds sundhed i Jersey, USA til Womens Health.

Mellem 95 og 98 procent af mændenes creme de la creme består nemlig ikke af sperm, men af vand, fruktose, enzymer, mineraler (det burde være sundt, ikke?) samt andre ingredienser, der gør svømmerne netop dét; svømmedygtige, så de kan finde vej til kvindens æg. Eller hvor de nu havner.

Dermed kan smagen påvirkes af eksempelvis manglen på vand, forklarer Brian L. Steixner:

- Fyre kan ikke rigtigt ændre komponenterne i sæd, men koncentrationen (af sperm red.) kan øges, hvis fyren er dehydreret. Det er ligesom med urin; hvis du er dehydreret, er der mindre vand i dit tis, og derfor bliver det mørkegult, og måske lugter det lidt, forklarer Brian L. Steixner.

Dermed er dehydrering kilden til dårlig smag, mener han, og derudover peger han på, at alkohol, junkfood, rygning, hvidløg, løg, asparges og kommen muligvis kan gøre smagen værre, men det er ikke videnskabelig bevist. Det giver dog god mening, at de nævnte ting kan ”spores” i sæden, fordi de kan lugtes eller smages i andre kropsvæsker så som sved, påpeger Steixner.

Med andre ord bør du gemme ovenstående væk og fylde ekstra godt med vand på din mand samt få ham til at spise selleri og agurker, der ifølge Steixner øger væskekoncentrationen i spermen, hvis oplevelsen skal gøres bare en kende mere spiselig.

Læs også: Alex fik frosset sin sæd ned, da han var 15 år - 23 år senere fortalte lægerne ham det utænkelige

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler: