Derfor smiler jeg ikke længere: Graviditetskritik ødelægger Kim Kardashian

Nogen elsker hende, andre hader hende. De fleste har en holdning til Kim Kardashian, og hun er efterhånden vant til at få hårde kommentarer med på vejen.

Men nu er det blevet for meget for realitystjernen.

Lige nu er hun gravid med hendes og manden, rapperen Kanye Wests, andet barn, og den ekstra vægt har fået både fans og mediers kommentarer til at blive så grove og sårende, at hun ikke længere kan præstere at smile i offentligheden, fortæller Kim Kardashian til C Magazine.

Læs også: Gravid Kim Kardashian nøgen i sit mest afslørende billede indtil nu

- Det har ændret den måde, jeg vil fotograferes på. Før smilede jeg altid, og var opsat på at være udadvendt. Efter jeg fødte havde jeg det sådan, at dette er de samme mennesker, der gjorde grin med mig og skrev ting, der var så frygtelige og kaldte mig fed og andre ting, jeg ikke kunne kontrollere. Jeg vil ikke smile for dem, siger Kim Kardashian.

- Selv hvis jeg havde haft mere selvtillid, ville jeg bare ikke være den pige, der smiler på alle billeder. Det ændrede mit humør. Det ændrede den, jeg var. Det har ændret min personlighed meget.

I interviewet afslører stjernen også, at det var svært at være en offentlig person under den første graviditet.

Læs også: Her er Kim Kardashians nye dobbeltgænger: Har droppet sin uddannelse for at stå til rådighed

Forholdet til Kanye West var forholdsvis nyt, og de forsøgte stadig at skabe deres image som power-par. Derfor samarbejdede de med en række nye stylister, som havde forskellige vilde ideer til Kim Kardashians stil.

De mange særprægede kjoler gjorde ikke noget godt for graviditetskroppen, erkender Kim Kardashian, der i forvejen er kendt for sin frodige bagdel.

Siden har ægteparret i samarbejde fundet frem til en mere simpel stil, mener hun.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip