Derfor turde Fischer lave den frække detalje

- Det var mit første mål siden 3. februar mod VVV-Venlo. Jeg har ikke scoret i et stykke tid, og det har irriteret mig, siger Viktor Fischer til den hollandske avis De Telegraaf. 

Specielt det andet mål til 3-0 var en perle, hvor Fischer opdagede, at Nijmegens målmand, Gabor Babos, var trådt et skridt for langt frem i feltet, og danskeren løftede elegant bolden i mål. 

- Jeg turde kun gøre det, fordi jeg havde scoret til 1-0. Jeg havde fået selvtilliden tilbage, siger Fischer om målet, der er mange bliver sammenlignet med et lignende mål af Dennis Bergkamp i en Champions League-kamp for Arsenal i 2002.

Bergkamp er i dag angrebstræner i Ajax, og Viktor Fischer har både rådført sig hos netop Dennis Bergkamp og hos landsmanden Kenneth Perez, der også er tilknyttet Ajax som træner om, hvordan han skulle komme tilbage igen fra den dårlige periode.

- De beroligede mig. Jeg skulle bare arbejde videre, og så skulle målene nok komme, siger Fischer, der dog var begyndt at blive lidt utålmodig for at score det næste mål. 

Det blev altså to af slagsen søndag, og Fischer er glad for, at han kunne bidrage til en vigtig sejr, efter de nærmeste konkurrenter tabte point. Med sejren er Ajax alene i front i Æresdivisionen med tre point ned til PSV og Vitesse og fire point ned til Feyenoord.

- Det er en god weekend for os. Feyenoord tabte, og lige før vores kamp så vi PSV spille uafgjort mod Roda. Vi skulle vinde og heldigvis kunne jeg bidrage med nogle mål, siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip