Derfor uddeler FC København gratis øl til Esbjergs fans

Når EfB i dag klokken 17 går på banen mod FCK, har det københavnske hjemmebanehold en gave til de medrejsende esbjergensere.

De giver en gratis øl eller vand til modstandernes fans. Gavmildheden har en ganske specifik årsag. Esbjerg viste nemlig god sportsånd mod FCK ved pokalkampen i det vestjyske i torsdags. Derfor vil det københavnske hold gerne lette på hatten den anden vej.

- I torsdags var vi en tur i Esbjerg til pokalkamp og vores fans blev fanget i et trafikkaos på vej derover og kunne ikke nå frem til kampstart. Her viste Esbjerg et stort overskud og hjælpsomhed med at rykke kampen tyve minutter og bidrog flot til at vores medrejsende fans kom hurtigt på plads på stadion. Det sætter vi i F.C. København stor pris på, for når I hjælper vores fans, hjælper I vores klub, skriver FCK på Facebook og fortsætter:

- Vi er meget glade for hjælpen og ønsker at takke for den - og tålmodigheden fra resten af stadion - ved at give en gratis øl/vand til alle medrejsende Esbjerg-fans i udeholdets afsnit til kampen idag. I vil få udleveret en kupon ved indgangen af personalet.

Responsen på det københavnske holds gavmildhed har været vild på Facebook.

- Er ikke selv hverken FCK eller Esbjerg fan (nok nærmere tværtimod, er BIF'er). Men jeg synes, det er super god stil af både FCK og Esbjerg (deres fans) at vise dén form for fanstastisk sporstmanship og fairness. Dejligt!, skriver Claus Lindeskov Hansen.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip