Derfor vælger kvinder røvhullet frem for den søde fyr

Han ser godt ud, han er sjov, men til gengæld er han en kæmpe nar. Så hvad lave den smukke, søde og kloge pige sammen med ham?

Det spørgsmål har mange stillet sig selv, når de ser en smuk, klog, og eftertragtet pige vælge en ærke idiot som kæreste.

Hun kunne vælge hvem som helst, og hun plejer ikke at gå efter det ydre, så hvad er det lige, der sker her?

Læs også: 12 tegn på, at I faktisk er det perfekte par

Gregory Carter, der er Ph.D. og psykolog ved det britiske Durham Universitet har måske en forklaring, ifølge menshealth:

- Narrøve har ofte en masse karaktertræk, der appellerer til kvinder. Fx er de socialt dominante og udadvendte. De har masser af selvtillid og forfængelighed, der betyder, at de klæder sig pænt og ser godt ud, forklarer han. 

Eksperter kalder ofte disse typer for narcissister eller psykopater. De har det fælles træk, at de fx vil gå efter kvinder, der er gift, i et forhold eller på anden måde er utilgængelige for "den flinke fyr", der automatisk ville lade hende være.

Læs også: Dine venner er skyld i, at du er single

Biologien spiller ind
Noget tyder på, at kvinderne ikke kan stille noget op. Tiltrækningen er biologisk betinget, mener Vinita Mehta, der også er Ph.D og klinisk psykolog i Washington:

- Alle disse træk signalerer til kvinder, at manden har selvtillid, gode gener og adgang til ressourcer – ting, der fra et evolutionært synspunkt ville være attraktivt og signalere sikkerhed, siger hun til samme medie.

Hun giver dog håb til de flinke fyre, der måske synes, de har mødt drømmepigen, men som ikke har samme frækhed eller mod til at gå efter hende, som “røvhullet” har.

Humor og kreativitet øger ofte chancen for, at styrke signalerne over for kvinden om, at du er værd at samle på.

Spiller du guitar, eller er du sjov at være sammen med, kan det være værd at gør opmærksom på, mener hun.

Læs også: De 10 værste ting vi siger, til det menneske vi elsker

Derudover peger hun på, at kropssproget er en vigtig del af det at gøre positivt opmærksom på sig selv, og at det samtidig er en måde at spille “røvhullets” spil på, men på en fair måde:

Brug dine arme, i stedet for at lægge dem overkors, hvil en hånd hurtigt på hendes skulder, så du signalerer, at du er en “alfahan” og smil, så signalerer du overskud og selvtillid.
 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip