Derfor vandt OB over Esbjerg: Spillede med firkløvere i støvlerne

OB har haft en blandt sæsonstart med mange pointtab, mens Esbjerg fb frister en tilværelse i toppen af Superligaen. Alligevel var det fynboerne, der trak sig sejrrigt fra de to holds opgør søndag.

Men måske var det ikke kun hård fight og godt fodboldspil, der gjorde, at odenseanerne kunne sætte tre point ind på kontoen efter sidste dommerfløjt. Spillerne havde nemlig også sat deres lid til gammel overtro før kampen.

LÆS OGSÅ: OB skriver brev til Esbjerg: Skal vi være rivaler?

For efter lørdagens afsluttende træning, da spillerne var på vej til fællesspisning, henvendte en lille dreng, Frederik, og hans far sig til OB-træner Troels Bech.

Med sig havde de en masse firkløvere, som Frederik havde samlet for at overrække dem til OB-spillerne i håbet om, det kunne hjælpe dem med at vinde over Esbjerg. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Esbjerg svarer OB: Vi tager de fe'e striwer på

Troels Bech var med på ideen og Frederik fik lov at overrække firkløverne til spillerne, mens de var samlet til spisning. Frederik bad spillerne have firkløveret i deres støvler under kampen – det skulle bringe held.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

OB vandt kampen 3-1, og OB-keeper Mads Toppel har, ifølge hjemmesiden, leveret et foto af sin støvle, der beviser, at det var på grund af firkløveret.

KLIK OG SE BILLEDET I FULD STØRRELSE:

Dagens Gossip