Derfor viser Rooney sin monster-flænge på Facebook

Manchester United-angriberen Wayne Rooney er fra flere sider blevet kritiseret for at have meldt fra til Englands to kommende VM-kvalifikationskampe mod Moldavien og Ukraine.

Det er den 27-årige fodboldspiller godt træt af. Og det var årsagen til, at han valgte at lægge de ubehagelige billeder af sin dybe flænge i panden på Facebook.

- Det virker som, at nogle stiller spørgsmålstegn ved min lyst til at spille for landsholdet og det faktum, at jeg har måtte trække mig fra de to kampe. Der er ikke noget, jeg hellere vil, end at hjælpe gutterne i kvalifikationskampene. Jeg er sikker på, at folk vil forstå, hvorfor jeg ikke kan spille, når de ser billederne, skriver Wayne Rooney på Facebook.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Uheldet skete, da han før weekendens kamp mod Liverpool stødte sammen med sin holdkammerat Phil Jones.

Afbuddet til Englands landshold har skabt tvivl omkring Rooneys engagement omkring landsholdsfodbold. Men også landsholdskollegaen Theo Walcott har været ude at bakke op om den kritiserede angriber.

LÆS OGSÅ: Rooney viser sin grimme skade frem

- Jeg har set skaden, og det helt ærligt ikke et rart syn. Jeg tror ikke, der kommer til at hjælpe på hans udseende. Det er en meget, meget stor flænge. Det er ikke rart at se. Det ligner noget fra en gyserfilm, sagde Arsenal-spilleren Theo Walcott til The Mirror onsdag.

Rooney har lavet 36 mål i 84 kampe på det engelske landshold.

SE BILLEDERNE AF WAYNE ROONEYS SKADE HER:

Dagens Gossip