Desperat far overvejer at tatovere sine tvillinger

En nybagt far beskriver på det sociale medie Reddit, at han overvejer at få tatoveret en af sine to tvillingedrenge.

Det er næsten umuligt for ham at se forskel på tvillingerne Adam og Aron, og ligheden kan blive livsfarlig, da en af drengene har helbredsmæssige problemer og skal have medicin hver fjerde time.

Hverken manden eller hans kone kan se forskel på de to drenge, de har ellers forsøgt at markere den syge dreng, Adam, med en sprittusch i forsøget på at se forskel.

Den manglende evne til at kende forskel betød, at begge tvillingerne endte med at blive indlagt på hospitalet i en uges tid, og dét vil forældrene, og nok ej heller de små tvillinger, opleve igen.

- Det er en alvorlig og ekstrem situation. Jeg vil ikke tage den risiko igen. Vi har før forvekslet drengene, men aldrig før er det endt så galt, forklarer faren.

Forældrene har taget flere forskellige metoder i brug for at kende forskel på Adam og Aron.

Læs også: Identiske tvillinger bliver indlagt samme dag: Kort efter sker miraklet

Neglelak, armbånd og forskellig påklædning og frisurer er forgæves blevet forsøgt uden held, og derfor overvejer faren nu at få en af drengene tatoveret. Det skriver Daily Mail

- Jeg har brug for at gøre noget permanent. Jeg var tæt på at miste begge mine sønner sidste weekend, og jeg er desperat, forklarer den unavngivne mand, der beder brugerne af Reddit om hjælp.

- Tror mig, når jeg siger, at vi forgæves har prøvet alt. Vær venlig at hjælpe mig. Jeg ønsker ikke at miste mine drenge, skriver faren.

De to mest seriøst løsningsforslag lader til at være lille tatovering, blot en prik, på foden eller øret af en af de identiske tvillinger.

En Reddit-bruger foreslog, at en af drengene får lavet hul i øret, mens andre brugere mener, at faren bør søge råd hos en børnelæge, hvis han går videre med ideen om en tatovering.

Det er i skrivende stund uklart, om forældrene har fundet frem til en beslutning.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

Dagens Gossip