Desperat Harry Potter-fan sælger sig selv på nettet for at komme i forlystelsespark

En lille troldmand med runde briller har vist sig at være en særdeles magtfuld skikkelse.

En desperat kvinde har nu lagt nøgenbilleder af sig selv op på hjemmesiden Craiglist, hvor hun har sat sin krop til salg for en tur i en forlystelsespark for den fiktive troldmand fra Hogwarts.

Harry Potter-prostitutionen skal sikre den unge kvinde en tur The Wizarding World of Harry Potter i den amerkanske delstat Florida.

På sine profilbilleder poserer kvinden nøgen med et halstørklæde for Slytherin – det kollegie på troldmandsskolen Hogwarts, hvor de ondeste hekse og troldmænd har deres fortryllende gang.

Kvinden skriver følgende om sin beslutning om at sælge sin krop for en tur til forlystelsesparken:

Læs også: Harry Potter-fans kan nu fejre jul i Hogwarts spisesal

- Jeg er kæmpe fan af Harry Potter! Forlystelsesparken åbnede for kort tid siden, og jeg er nødt til at tage derhen. Det er på ingen måde muligt for mig at dække udgifterne til turen, hotel, mad og entré, skriver hun.

Hun forsætter:

- Jeg vil starte med at sige, at jeg ikke er en luder.... Jeg ved bare, hvad fyre ønsker, og så har jeg en dejlig krop. Jeg søger følgende. En 'partner' til at tage mig til Harry Potter-forlystelsesparken, skriver hun og forklarer følgende præmisser for turen: 

- Jeg vil opføre mig som din kæreste. Det kan muligvis udvikle sig til noget bagefter, men vi må vente og se. Du bliver nødt til at betale for alt, og jeg vil betale dig med seksuelle ydelser om morgenen og aftenen.

- Vi kan godt sove i samme seng, men jeg gider ikke kysse eller kramme. Vi kan godt holde i hænder i forlystelsesparken, forklarer hun. 

Engelske metro stiller spørgsmålstegn ved, hvorvidt kvindens opslag på Craiglist er ægte eller ej.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip