Desperat mor stjæler ingredienser til en fødselsdagskage - men så sker dette

En betjent fra New Hampshire i USA bliver hyldet for sin medmenneskelighed, efter han i sidste måned gjorde en god gerning.

Michael Kotsonis blev tilkaldt til en forretning, hvor personalet havde set en kvinde stjæle nogle ting. Det lykkedes betjenten at opspore kvinden og aflægge hende en visit, rapporterer ABC News.

- Hun undskyldte og sagde, at den eneste grund til, at hun havde gjort det, var, at det var hendes søns fødselsdag, og hun ønskede at give ham en kage. Derefter afleverede hun ingredienserne tilbage igen, siger betjentens chef, Darrin Sargant.

Det var der, Michael Kotsonis besluttede sig for at gøre en rørende gestus.

Han kørte tilbage til forretningen med de stjålne varer, betalte dem af egen lomme og kørte tilbage til kvinden og gav hende ingredienserne til kagen. Nu bliver han hyldet for sin godhed.

- Mike er en ufatteligt ærefuld mand. Selv når han ikke er i tjenesten, ville han have gjort det samme. Det handler helt sikkert ikke om uniformen, men mere om hans karakter, siger chefen.

Det var en ansat i butikken, som kontaktede ABC News for at fortælle om historien, fordi hun ønskede, at folk skulle høre om nogle af de gode ting, betjente også gør.

Læs også: Lille pige nægter at have haft fingrene i kagefadet - trods mors stærke beviser

Butikkens ledelse er også glad for betjentens reaktion. - Det undskylder ikke, hvad hun gjorde, men som betjenten sagde, skal barnet ikke lide under moderens handling, siger butikkens souschef Daniel Rose.

Se indslaget nedenfor.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip