Destiny's Child-stjerne forlovet med manager

Skrevet af admin

18/12/2013

Mest læste i dag

Sangerinde og tidligere medlem af Destiny's Child Kelly Rowland kan snart skifte frøken ud med fru.

I hvert fald har hun sagt ja til friermålet fra hendes kæreste gennem de sidste fire år, hendes manager, Tim Witherspoon. Det skriver Female First.

Frieriet fandt sted over Skype, mens Rowland opholdt sig i Bulgarien. Det fortæller den 32-årige sangerinde under et interview i talkshowet "The Queen Latifah Show".

- Jeg kan huske, at vi bare stirrede på hinanden, og så spurgte han, og det var det mest simple i verden at sige ja, fortæller Rowland om frieriet.

Sangerinden, som nok er mest kendt som eks-medlem af r'n'b-pigegruppen Destiny's Child, har tidligere været forlovet med NFL-stjernen Roy Williams. Men hun er sikker på, at hun denne gang har fundet den eneste ene.

- Jeg har fået lov til at gå igennem livet med min bedste ven. Det er virkelig, det han er, siger hun ifølge Female First.

Hun afslører samtidig, at parret har holdt deres romance skjult for offentligheden i årevis. 

Ved siden af sangkarrieren har Kelly Rowland en tv-tjans på den amerikanske udgave af X Factor, hvor hun i denne sæson har afløst Britney Spears i dommerpanelet. Hun har også tidligere siddet i dommerpanelet i X Factor UK.

Newspaq