Det begyndte som et forkølelsessår, men i løbet af få dage blev det værre og værre

I 2013 opdagede Peter Lisle fra Queensland i Australien, at han havde fået et forkølelsessår.

Det viste sig dog at være langt værre og kostede ham i sidste ende sin kæbe.

- Jeg troede bare, jeg havde små forkølelsessår, men en biopsi viste, at det var cancer. Jeg var i chok. Jeg fik stort set alle scenarier, i bedste og i værste fald, har han tidligere sagt til Daily Mail

Såret viste sig at være en aggressiv form for hudkræft. Den første operation, hvor lægerne fjernede en del af hans læbe og mund, kunne ikke holde kræften stangen. Den havde spredt sig fra læben til kæben.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Han måtte opereres igen i april sidste år. En del af hans mund måtte fjernes. Den blev bygget op igen med knogle fra hans ben og hud fra panden.

I løbet af tiden fra maj til oktober 2015 blev han opereret hele fire gange for at tumoren kunne blive fjernet. Efter seks ugers strålebehandling måtte han igen lære at gå og tale.

Han fik mad igennem en slange, indtil han også lærte at spise normalt igen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Det er sværere at tale nu, og jeg kan ikke udtale mange bogstaver, og det er virkelig hårdt at spise, men jeg prøver at tage det et skridt ad gangen.

Familien har oprettet en indsamling til at dække Peter Lisles hospitalsregninger. Desværre viste det sig ifølge siden på YouCaring, at lægerne var nødt til at operere yderligere på ham. https://www.youcaring.com/peter-lisle-471301

I tirsdags blev han så indlagt igen. Han skulle have rekonstrueret sit ansigt, så han kunne komme til at ligne sig selv igen, men operationen måtte på grund af en infektion udskydes.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip