Det bliver i familien: Natascha Linea har fået ny kæreste

Natascha Linea, som er kendt fra den populære reportageserie De unge mødre, har fået en ny kæreste. Men han var ikke fuldstændig fremmed for den unge mor, da de to begyndte at være sammen.

Det skriver Ude og hjemme.

Martin, som den nye flamme hedder, er nemlig bror til Natascha Lineas ekskæreste - som er sønnen Novahs far. Det betyder, at Natascha Linea er blevet kæreste med sin søns farbror.

Læs mere: Natascha Linea afslører: Min søn skal have seks navne

Det nyforelskede par mødte hinanden under en ferie på Bornholm for tre uger siden. Her var Natascha Linea på ferie med sine børn og Novahs farmor, som havde taget sønnen Martin med.

- Vi har aldrig snakket sammen før, for jeg forsøgte jo at få det til at fungere med Novahs far. Men på ferien snakkede vi sammen, og så tog det ene det andet, siger Natascha Linea til Ude og hjemme.

Natasha Lineas ekskæreste lægger efter sigende ikke skjul på, at han synes, det nye forhold er en smule underligt. Natascha Lineas egen familie har til gengæld ikke kommenteret på det.

- Han skal nok lige vænne sig til tanken, siger Natascha Linea.

Læs mere: Natascha Linea blev voldtaget: 'Jeg lå bare helt stiv og tog en pude over hovedet'

Den unge mor bekendtgjorde i sidste måned, at hun vil lægge sit liv helt om. Natascha Linea skriver på sin blog, at hun er blevet en mere bevidst forbruger, efter at hun er blevet inspireret af en anden deltager fra De unge mødre.

- Efter Martinna kom på skærmen, blev jeg virkelig inspireret af hendes måde at være på. Hun fik mig til at begynde at læse op på, hvad økologi egentligt er for noget, og hvad ifavn er, skriver Natascha Linea og tilføjer:

- Hun fik mig til at ændre holdninger til rigtig mange ting, som jeg ellers havde en holdning til selv. Men nu har jeg en ny holdning til mange ting, og det vil jeg gerne takke Martinna for.

Natascha Linea har ingen planer om at blive veganer, men hun har netop erklæret sig selv vegatar, efter hun har undersøgt, hvilke forhold danske dyr lever under. Og hun er også blevet tilhænger af økologi.

Læs mere om Natascha Lineas nye livsstil her.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Se også dagens 3 mest populære videoer:

Kvinde filmer hvad babysitter gør: Mor bryder grædende sammen da hun ser videoen:

Lille pige løber grædende mod mor - mor kan ikke tro, hvad hun siger om lillesøster:

Mand trækker bukserne af bevidstløs kvinde i chokerende video:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip