Det er de andre, der laver ridser i lakken

Men danskerne ville aldrig køre ind i en parkeret bil uden at vedlægge sit telefonnummer og adresse. Sådan svarer 93 procent af danskerne i en ny undersøgelse, som YouGov har foretaget på vegne af Codan.

Når danskerne derimod skal svare på, om de har prøvet at finde en bule i deres egen parkerede bil, uden at synderen har efterladt kontaktoplysninger, svarer 42 procent »ja«, og hver femte dansker har endda oplevet det flere gange.

»Noget kunne pudsigt nok tyde på, at der kører en del »spøgelser« rundt på de danske parkeringspladser. Vores undersøgelse viser i al fald, at over 40 procent af danskerne har oplevet at få en parkeringsskade, uden at synderen har givet sig til kende, men stort set ingen af os har forårsaget den skade. Så regnskabet passer ikke helt,« siger Marianne Dahl Steensen, der er privatkundedirektør hos Codan, i en pressemeddelelse.

Ifølge Codan bliver mange tusinde biler hvert år sendt til reparation på grund af ridser, skrammer eller buler, der er påført, mens bilen har været parkeret.

Dagens Gossip