Det er officielt slut: Kermit og Miss Piggy har slået op

Et af de mest berømte forhold mellem arter begyndte i 1970’erne, da stjernerne i dukkeserien The Muppet Show blev kærester.

Men efter snart 40 år i showbizz er frøen Kermit og Miss Piggy gået fra hinanden. Det skriver Daily Mail.

I en fælles erklæring tirsdag offentliggjorde Kermit nyheden på Twitter.

Læs også: Linda købte æg: Tre uger senere kom disse kyllinger ud

- Efter omhyggelig eftertanke, store overvejelse og betydelige skænderier har Miss Piggy truffet den svære beslutning at ende vores romantiske forhold, skriver kendis-frøen.

Den chokerende nyhed kommer få uger, før en ny serie med dukkerne løber over skærmen. Alligevel er ekskæresterne sikre på, at bruddet ikke vil komme til at påvirke deres arbejde.

- Vi vil blive ved med at arbejde sammen på tv (The Muppets tirsdage klokken 20 dette efterår på ABC) og i alle andre medie kendte og senere udtænkte i al evighed i hele universet. Men vores personlige liv er nu tydeligt separerede, og vi vil se andre mennesker, grise, frøer, og så videre, skriver Kermit videre.

Læs også: Mand såret: Kugle rikochetterede på bæltedyr, som han forsøgte at skyde

De to optrådte sammen i et panel på Hilton i Beverly Hills tirsdag i forbindelse med de amerikanske tv-kritikeres sommer-pressetur. Her kom der alligevel lidt ud mellem sidebenene.

- Det kan være hårdt at arbejde sammen med sin eks… Især, når ens eks er en gris, sagde Kermit. Vi ønsker naturligvis dem begge to alt mulig held og lykke med livet og kærligheden.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip