Det er så simpelt og genialt: Sådan spiser du din dybfrosne is med det samme

Skrevet af Marie Milling

08/06/2015

Mest læste i dag

De fleste is-elskere har prøvet det. Man har bare lyst til at gå i krig med Straciatellaen, jordbær- eller nougatisen med det samme.

Men det kan man ikke, for man har nemlig ikke tænkt over at tage isen ud i god tid.

Læs også: Han skærer en kartoffel over i to: Resultatet vil ændre måden, du griller på

Nogle gange er det desserten til midagen, der lader vente lige lovligt længe på sig, fordi man ikke kan portionsanrette den stenhårde, dybfrosne is.

Men nu er løsningen kommet.

Det er så simpelt, at man ærgrer sig over, man ikke har tænkt over det selv.

Læs også: 6 ting alle med et rent hus gør hver dag

Det handler bare om at skære et skakmønster i den hårde is med en kniv, der er opvarmet.

Se det simple trick, som vil hjælpe dig sommeren over, når du vil kaste dig over den dejlig kølende dessert.

Videoen ses her under artiklen:

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler: