Det er ved at blive en syg syg trend: Endnu en hund fundet med snuden tapet sammen

Hver gang, vi lægger et billede på på af dyr, der bliver mishandlet, får vi læserhenvendelser, der beder os om at lade være med at bruge billeder som disse. 

Men det kan være nødvendigt for at sætte fokus på, hvor slemt nogle dyr behandles; blandt andet denne schæferhund, som politiet i New York fandt ved Montauk Highway i Lindenhurst.

Hunden er desværre langt fra den første, der er fundet med sin snude tapet sammen med gaffatape, og det synes nu at være blevet en syg trend. 

Læs også: Stor dusør udloves på den person, som gjorde dette ved en uskyldig hund

- At efterlade en hund sådan her, så den hverken kan spise eller drikke, og den er forladt, bange og på en travl vej er hjerteskærende, siger Roy Gross, som er chef for områdets dyreinternater. 

Han-schæferhunden blev fundet af et lokalt internat, der meldte sagen til politiet. 

Internatet udlover derudover en dusør på 2.000 dollars til enhver, der kan hjælpe med at finde frem til gerningsmændene. 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Posted by Suffolk County SPCA on Saturday, April 9, 2016

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip