Det fik Dronning Margrethe og Prins Henrik til middag på Tørning Mølle

Dronning Margrethe og Prins Henrik indtog i går middagen på Tørning Mølle sammen med blandt andet byrådsmedlemmer fra Haderslev Kommune.

Og hvad fik de så at spise?

Jo, se her er menuen:

Forret:

Rimet laks med vadehavsrejer og stenbiderrogn med hvid asparges syltet og crudité på maltjord garneret med saltet agurk og dildtoppe.

Hovedret:

Gråsten Unghane som ballontine i krydderurtestøv med sprødt skind og urtesalat på en bund af rodfrugter med syltede perleløg.

Dessert:

To oste fra Elmegaarden i Sommersted med groft brød, kandiserede tranebær og appelsin-syltede mandler.

Fransk chokoladekage med hvid og mørk chokolademousse, karameliseret mælk, vaniljeis og friske bær.

Pressen fik i øvrigt samme menu - selv om vi ikke nåede hele menuen på grund af tidspres.

Se billederne nedenunder.....

Dagens Gossip