Det fortæller mænds sko om deres personlighed

Måske er sko ikke det første, kvinder lægger mærke til ved en potentiel kæreste, men det indgår helt klart i den samlede vurdering af manden.

Så det kan vist godt betale sig, at mændene også læser videre.  

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Det amerikansk onlinemedie, Huffington Post, skriver, at de sko man, i dette tilfælde mænd, vælger at tage på, afspejler nogle skægge detaljer om personens karaktertræk.

Se billedgalleriet fra Huffington Post nederst og find ud af, om du er enig i betragtningerne? 

BILLEDTEKSTERNE DRILLER - SE TEKSTEN HER:

1. Gummisko uden snørebånd ala mærket Vans: Fyren går ikke op i vedligeholdelse. Det er en afslappet fyr, muligvis til det punkt hvor "chilled" bliver til åndsfraværende. Man bliver ikke overrasket, hvis denne person kommer for sent.

2. Ørkenstøvler: Disse ruskindsstøvler er trendy og endnu en smule underspillet. De er maskuline men ikke aggressive. Denne fyr er detaljeorienteret og slet ikke prangende.

3. "Driving Mocs": Denne fyr kender moden og går op i vedligeholdelse, da disse sko kræver en del pleje.

4. De klassiske sorte sko: Denne fyr er ordentlig og ved, hvordan man udviser selv-respekt.

5. Klip-klapper: Med disse afslappede sko viser fyren, at han er super chill og uden bekymringer. Og han føler sig ikke presset til at efterleve samfundets forventninger, selvom han måtte skulle.

6. "Timberlands": Selvom skoene signalerer vandreture, er det langt fra sikkert, at fyren har gået længere end til bilen. Det er sandsynligt, at han er en mindre barsk fyr, der prøver at se hård ud.

7. Sejlersko: Denne fyr er en traditionel mand, som følger i sin fars spor og stadig går med de sko, som han gjorde hele barndommen.

8. Vandrestøvler: Bærere af disse sko har nok fået deres mor til at shoppe.

9. "Air Jordans": Denne fyr er sneakers-fan. Han kunne finde på at droppe en date for at stå i kø efter det seneste par Jordans-sneaker.

10. Converse-sko: Det er en fyr, som stadig er et barn i hjertet. Han tager ikke sig selv særlig seriøst.  

11. "Lace-Up Oxfords": Bæreren af disse sko er en solid og ansvarbevidst forretningsmand. Han klær sig som en sand gentleman.

12. "Retro Nikes":  Han forsøger at skjule, at han er ligeglad med at se cool og trendy ud.

13. Sandaler med sokker: Fyren ser ikke mindst doven ud men også fjollet. Denne fyr har på en eller anden måde misset hovedreglen, at man ikke har sokker på sammen med sandaler. Man kan tænke over, hvad denne fyr ellers har misset af vigtige regler.

14. "Fivefingers": Denne fyr marcherer i takt til sin egen tromme - mere er der ikke at sige.  

     

Dagens Gossip