Det har Christiane Schaumburg-Müller altid med i sin taske

Magasinet Mad & Bolig har talt med Christiane Schaumburg-Müller om hendes vaner, sunde som usunde.

- Jeg tror, jeg spiser en halv plade chokolade om dagen. Nogen gange en hel, siger Christiane.

Den slanke tv-vært ser det ikke som et problem at spise chokolade, selvom de fleste måske ville takke nej, fordi de tænker på kalorierne, men det gør Christiane ikke. En halv eller en hel plade chokolade er ikke overdrevet brug, mener hun. 

-Jeg lever efter princippet ’alt med måde’. For der er jo intet, der er godt, hvis du spiser for meget af det. At spise for meget frugt eller kun tomater er jo heller ikke godt, fortæller Christiane.

Lyst til chokolade? Se de 10 bedste kvalitetschokolader lige her, og se Christianes mørke chokoladefavorit.

Fra kærlighed til afhængighed
Christianes chokoladeafhængighed startede, da hun for et par år siden var med i et forløb, hvor hun skulle udelade sukker fra sin kost.

På det tidspunkt brød hun sig slet ikke om chokolade, men i dag er Christiane så vild med chokolade, at det er fast inventar i hendes taske - dog på en betingelse.

-Da jeg smagte mit første stykke mørk chokolade efter to uger uden sukker, så var det himmelsk. Det var det vildeste, og siden har jeg været hooked! Jeg har altid en plade mørk chokolade i tasken, men det skal være mørk chokolade, 80 procent er min favorit, siger Christiane.

Nougattoppe med chokoladeovertræk. Få Mette Blomsterbergs opskrift på dem på Madogbolig.dk

Simone Gullberg, Mad & Bolig/NewsDesk Aller Media

Dagens Gossip