Det her lærte jeg af at give min kæreste et finger-blowjob

Når man prøver nye ting af, så kan det være en god mulighed for at lære noget mere.

Bloggeren Jessica Sager skriver om nogle af de ting, hun lærte, da hun forsøgte sig med finger-blowjobs på mediet Little Things.

Hun siger, at hun blev en del klogere. Finger-blowjobs fører nogle sjove ting med sig, som man måske ikke umiddelbart har overvejet.

Og under alle omstændigheder, forstår hun, hvorfor folk ikke folk bare kaster sig ud i rigtige blowjobs.

Læs også: Disse 5 ting må du ALDRIG gøre før sex

Men her er fem af de ting, som hun lærte ved at give et finger-blowjob til sin kæreste:

1. Klip neglene.
Sager skriver, at hendes kæreste generelt er en renlig fyr, men han husker ikke altid at få klippet neglene, og det kan helt klart ende i skader. Sørg for, at de er trimmet på modtageren.

2. Vask hænderne.
Parret bor i New York og tager metroen til og fra arbejde. Bloggeren mener, at hendes kærestes nedre dele til en hver tid er meget renere end hans hænder. En grundig vaskning skal der til. Gerne med en sæbe, som ikke smager for meget af kemikalier.

3. Slå dig løs.
Lad ham ikke alt for hurtigt springe til det mere ‘almindelige’ forspil. Bare slå dig løs med at slikke og sutte.

4. Forvent ikke, han kommer.
Lige meget hvor hårdt man prøver, så skal man ikke regne med, at der kommer en form for forløsning. Han vil højst sandsynligt ende med at føle en forvirrende blanding af at være mærkelig til måde, kilden og tændt på samme tid.

5. Det er helt ok, at føle sig fjollet. Det lyder til at denne blogger aldrig igen vil kunne slikke chips-smulder af hænderne uden at føle sig lidt akavet.
 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip