Det ligner en almindelig klapvogn, men vent til hun trykker på knappen

En klapvogn er en trofast følgesvend for forældre, der kan have stor glæde af det barnlige transportmiddel og dets muligheder for mobilitet på gadeplan.

De fleste cyklister og fodgængere har sikkert lagt mærke til de sveddryppende forældrepar, der står med røde ansigter på fortove og parkeringspladser.

Ved første øjekast ligner det, at forældrene er ved at udkæmpe en brydekamp mod en forsvarsløs klapvogn, men i virkeligheden er de ved at pakke den lille vogn i deres store vogn.

Der skal foretages en række korrekte tryk og fold på barnevognens mange dele, hvis man skal få den pakket sammen til at være i bilen, men i sådanne situationer lader barnevognen til at tro, at den tilhører legetøjsserien Transformers.

Læs også: 10 stærke fødselsbilleder, som viser hvad det vil sige at blive mor

Det føles, som om vognen kæmper imod – den har andre og større tanker om at forvandle sig til en otte meter høj dræberrobot, og sådan begynder forældrene at skændes om, hvordan man får klappet barnevognen sammen.

Sådan behøves det ikke være, hvis man skal tro en kvinde på YouTube.

I en video kan man se, hvordan hun med nærmest ét tryk får klapvognen til at falde sammen i en størrelse, der sagtens kan være i bagagerummet i bilen.

Se videoen her:  

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip