Det ligner en mærkelig glasboble, men vent til du ser den indefra

Det kan være en dyr fornøjelse, når rejselysten melder sig og man føler eventyrtrangen til at lege turist i udlandet.

Økonomisk bevidste turister flokkes mod de hoteller, der for et nogenlunde beløb kan tilbyde husly under de fremmede himmelstrøg, men hvor pladsen er så sparsom, at det som logerende kan være svært bare at vende sig i sengen.

Nu er tiden muligvis kommet til at overveje en mærkelig boble som den midlertidige bopæl, når du næste gang skal ud på de vilde vover og en smuttur til udlandet.

Den franske opfinder Pierre Stéphane Dumas står bag Bubble Tree Telt, der ved først øjekast ligner en mærkelig glasboble fra en flyvsk fremtidsfilm.

Læs også: Newyorker bygger en iglo og sætter den til leje på AirBnB for 1400 kr per nat

Et nærmere eftersyn afslører, at der er tale om et oppusteligt og gennemsigtigt telt - et påfund, der helt sikkert kan gøre selv en kedelig overnatning på en kulsort og tysk resteplads til en unik udendørsoplevelse.

Franskmanden har designet flere forskellige modeller af de transparente opfindelser, og flere af dem har 360 grader udsigt.

Slørede vægge er også en mulighed, hvis man ønsker lidt privatliv inde i boblen, hvor et gennemsigtigt loft sikrer en god udsigt fra luftmadrassen eller soveposen.

- En nat under stjernerne, eller at se solen stå op, er noget, som mange mennesker ikke længere oplever, siger Pierre Stéphane Dumas til LittleThings.

Her på Dagens.dk kan vi godt lide at fortælle om de bygninger og hjem, der ikke ligner meget udefra, men som bag hoveddøren gemmer på en unik oplevelse.

I modsætning til mange af disse små huse, så er det faktisk muligt at købe et Bubble Tree Telt, da visse modeller sælges for omkring 7.000 kroner.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip