Det ligner et normalt Matador-spil, men hun tror ikke sine egne øjne, da hun får et prøv lykken-kort

En hyggelig familiestund med brætspillet Matador er noget, der i værste fald kan ende med grædende børn, krøllede falske pengesedler og en rigtig dårlig stemning ved sofabordet.

Det populære spil - der internationalt kendes som Monopoly – kan forvandle hyggestunder til rendyrket had, når familiemedlemmer skal indkræves leje af hinanden og ryste med terningerne.

Heldigvis sluttede det langtrukne spil på den bedst tænkelige måde, da en fingerfærdige og romantiske fyr dystede mod kæresten i en særlig udgave af Monopoly.

I weekenden lagde den amerikanske mand Justin en række billeder ud på nettet af den aften, hvor han med hjælp fra blandt andet specialkonstruerede terninger og prøv lykken-felter skrev sig over i historiebøgerne for de mest romantiske frierier.

Faktisk er billederne fra den romantiske aften taget juledag, men er først nu blevet lagt ud på nettet af fyren, der ville vise, hvordan det spektakulære frieri foregik.

Der var nemlig ikke tale om en helt almindelig udgave af Monopoly, men en personlig version bygget af bejleren med hænderne godt skruet på.

Imgur har han forklaret, at han ville fri til kæresten Michal ved at bygge sin helt egen udgave af Monopoly, da det var hendes foretrukne brætspil.

Læs også: Romantisk frieri tager en forfærdelig drejning

Der manglede desværre flere brikker og skøder i kæresteparrets udgave af det pengefikserede spil, hvilket fik Justin til at smøge ærmerne op.

Han byggede sin egen udgave af Monopoly, der endte med at blive en personlig version, da felterne alle var steder, der betød noget særligt for parret.

Spilfeltet First Street Ale House var eksempelvis det spisested, hvor kæresteparret var på deres allerførste date sammen.

Selve spillepladen skabte han af redwood-træ, og med hjælp fra et computerprogram blev de mange prøv lykken-felter og ejendomsskøder lavet.

Et par udspekulerede terninger - den ene kun med 3'ere på, den anden kun med 4'ere på – skulle sikre, at Michal var sikker på at slå en 7'er og derved lande på et prøv lykken-felt.

Det hele så at sige spillede for ham, da frieriet skulle føres ud i livet.

Budskabet var klart på det kort, som Michael trak fra bunken midt på bordet: 'Vil du gifte dig med mig? Hvis ja, ryk frem til skatte-feltet'.

Da hun rykkede frem brikken frem var tidspunktet kommet, hvor Justin gik på knæ og grædende friede til hende. Og heldigvis sagde hun ja.

Det betød, at Justin nu kunne åbne for en hemmelig låge under et af felterne i spillet.

Under feltet var der er en diamantklædt ring, og verdens mest gennemførte frieri var ført ud i livet.

- Det krævede en masse planlægning, men jeg nød hvert et sekund af det. Jeg vil aldrig glemme den dag, lyder det afsluttende fra Justin.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip