Det ligner to helt almindelige hunde, men vent til de rejser sig op

De fleste forældre vil nok mene, at tre små børn er en tilpas udfordring i hverdagen, men et amerikansk ægtepar har tilføjet to gigantiske hunde til deres familie.

I den californiske by Long Beach finder man ægteparret Joshua og Bee Fisher, der nu vækker opsigt på internettet med deres usædvanlige familiebilleder på Instagram – her kan man se fotos af deres små børn og kæmpe hunde.

Læs også: 3 hunde ligger på tæppet i stuen - hold så øje med poterne

På det sociale medie kan tusindvis af følere se, hvordan de to hunde har et helt særligt bånd til parrets børn.

Familien adopterede i 2014 hunden Ralphie – en et-årig newfoundlænder, der kan opnå en kropsvægt på omkring 60 kilo, mens racen kan måle cirka 180 centimeter fra snude til halespids.

Sidste år fik parret selskab af endnu en af de store bamse-agtige hunde, da de her adopterede et-årige Boss.

Familien er ikke bange for at indrømme, at de fik en stor overraskelse, da de første gang stod nærmest ansigt til ansigt med hunderacen.

- Vi blev først klar over, hvor store de i virkeligheden var, da vi hentede Ralphie hos opdrætteren. Vi fik et chok og begyndte at grine, da vi fik øje på en fuldvoksen hunde, siger Bee Fisher til Daily Mail.

Selvom Ralphie og Boss allerede har respektindgydende størrelser, så er der tale om to eksemplariske familiehunde med et kærligt og omsorgsfuldt forhold til de tre børn.

- Børnene er fascinerede af deres størrelse. Vores ældste, Lenox, elsker at slappe af med dem, og han ligger sig gerne på dem, siger Bee Fisher og fortæstter:

- Tre-årige Cruz vil gerne lege med dem, og de lader ham prikke og klappe, siger moren og forklarer, at parrets yngste barn, Tegan på otte-måneder, endnu ikke har udviklet et tæt bånd til de to hunde.

Den amerikanske kvinde kan sagtens fremhæve et par negativ ting ved at have to newfoundlændere.

- De savler på vores tøj. Når de ryster på hovederne, så ender det (mundvandet, red.) overalt. Vi er nødt til at have håndklæder i huset i tilfælde af nødsituationer. Og deres hår er over det hele. Det er helt vanvittigt, men det hele værd, siger  Bee Fisher. 

Følg Dagens Hunde for flere lignende artikler:

Dagens Gossip