Det lysner for alvor for Per Bäckman

- Jeg er meget tilfreds med fire en halv af de seks perioder, og nu er vi i gang med den fjerde af de fem VM-samlinger, siger han.

- Landsholdet til den sidste test 30. april i Rødovre mod Østrig udtages onsdag, og så håber jeg, at en lille håndfuld spillere fra Nordamerika støder til holdet i Stockholm.

Per Bäckman har truppen fra Frankrig samlet i Rødovre Skøjte Arena mandag-onsdag, og når landsholdet mødes igen på søndag, er den suppleret med mindst to spillere mere, den tyske mester fra Eisbären Berlin, Mads Christensen, og AHL-backen fra Lake Erie Monsters, Markus Lauridsen.

Per Bäckmans nordamerikanske forhåbninger knytter sig primært til Nicklas Jensen, Chicago Wolves, Oliver Lauridsen, Philadelphia Flyers, Mikkel Bødker, Phoenix Coyotes, Philip Larsen, Dallas Stars, og Frederik Andersen, Norfolk Admirals.

Chicago Wolves missede playoff, og spørgsmålet er, om Vancouver Canucks kalder Nicklas Jensen op. Oliver Lauridsen kommer ikke i NHLs playoff, og landsholdets general manager, Kim Pedersen, er begyndt at tale med Philadelphia Flyers.

Mads Christensen skriver i øvrigt historie. Til sit hattrick i Eisbären Berlin kan han føje fem danske titler (fire for Herning Blue Fox og en for Sønderjyske). Superpræstation af en 26-årig.

I 3-2 kampen i lørdags Amiens blev Kim Staal matchvinder på straffeslag. Og det var 12. gang ud af de seneste 13 forsøg, landsholdet vandt i denne specielle disciplin.

Det ligner en slags verdensrekord.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip