Det sidste Ohio-offer er nu udskrevet

Det bekræfter hospitalets talskvinde over for nyhedsbureauet AFP, hun oplyser dog ikke, hvor Michelle Knight er taget hen.

»Michelle Knight er blevet udskrevet fra MetroHealth. Hun beder om, at man respekterer hendes privatliv i denne svære tid,« skriver hospitalet i en pressemeddelelse.

Den 32-årige Michelle Knight »er ved godt mod og vil gerne have, at det omgivende samfund får at vide, at hun er ekstremt taknemmelig for de mange blomster og gaver,« skriver hospitalet på twitter.

Michelle Knight blev mandag befriet fra sit fangeskab, da det lykkedes den 27-årige Amanda Berry at råbe en nabo til huset op. Han sparkede døren ind, og efter ti år i fangenskab, kunne hun flygte sammen med sin datter og tilkalde politiet.

De fandt efterfølgende Michelle Knight og den tredje kvinde, Gina DeJesus, på øverste etage i det faldefærdige hus. Her har kvinderne gennemlevet et regulært mareridt, hvor seksuelt misbrug og vold var en del af hverdagen. Og det er tilsyneladende gået særligt hårdt ud over Michelle Knight, skriver ABC News på baggrund af politiets rapport om sagen. Hun måtte blandt andet hjælpe Amanda Berry under hendes fødsel af datteren Jocelyn, som den mistænkte bortfører er far til.

Han skulle angiveligt have truet Michelle Knight med, at døde babyen, ventede der hende samme skæbne. Da den nyfødte baby holdt op med at trække vejret, reddede Michelle Knight tilsyneladende både pigens og sit eget liv ved at give det lille barn kunstigt åndedræt.

Hun har selv fortalt politiet, at hun blev gravid »mindst« fem gange under sit liv i fangenskab. Den 52-årige Ariel Castro, som er anklaget for bortførslen af de tre kvinder, skulle herefter have udsat hende for sin egen version af abort hver gang, står der ifølge ABC News i politirapporten.

»Hun har oplyst, at han sultede hende i mindst to uger, og så slog han hende i maven igen og igen, til hun mistede barnet,« står der i rapporten.

Michelle Knight er den sidste afde tre kvinder, der er blevet udskrevet fra hospitaler. Hun forsvandt 23. august 2002, da hun var 20 år. Det skete, mens hun var i gang med en forældremyndighedssag over sit barn, som hun nu ikke har set i mere end et årti.

Hun var den første af de tre kvinder, der blev kidnappet, og samtidig også den, hvis forsvinden har vakt mindst opsigt ifølge ABC News. Under sit hospitalsophold har Michelle Knight haft yderst begrænset kontakt med sin familie, og mens familierne til Amanda Berry og Gina DeJesus iværksatte store kampagner, efter de forsvandt, fik et familiemedlem også meldt Michelle Knight savnet. Myndighederne mente dog angiveligt, at hun var stukket af, og sagen fik deres ikke den store opmærksomhed.

Dagens Gossip