Dét siger din tissemand om dit helbred

Hvis din penis ufrivilligt hænger med mulen, er der gode grunde til at tage signalet fra bukserne ganske alvorligt.

Erektionsproblemer kan således være tegn på alvorlige sygdomme andre steder i kroppen, advarer magasinet Men’s Health, der har undersøgt, hvad tissemanden siger om mænds helbred.

Fyre, der har erektionsproblemer, har eksempelvis en 70 procent øget risiko for at dø tidligere end andre med normal funktionsdygtighed under navlen, ifølge forskere ved Mississippi Universitet.

Derudover er den mest hyppige grund til rejsningsproblemer, at manden lider af hjertekarsygdomme, forklarer professor i urologi ved ”Southern Illinois University School of Medicine”, Tobias Köhler til mediet.

Er der problemer med at få penis på højkant og skyldes det hjertekarsygdomme, er der en stor sandsynlighed for, at manden vil få et hjertestop inden for fem år. Karrene i penis er nogle af de første, der lukker til eller stopper med at virke optimalt, og derfor opstår rejsningsproblemerne, ifølge ham.

Selvom det kan være et knapt så stolt øjeblik i livet, er det med andre ord utrolig vigtigt at gå til lægen, hvis problemet opstår.

Den gode nyhed er trods alt, at din tissemand prøver at fortælle dig om problemet – og at der i langt de fleste tilfælde kan gøres noget ved det. En ændret kost eller et sundhedstjek af hjertet kan eksempelvis være måder at ændre kursen så at sige.

Læs også: Cyklist ramt af lynet - blev reddet af sin penis

Læs også: Mathias tænder på naturen: Får orgasme af at sidde på en sten
 

Følg Dagens Mænd for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip