Det siger kollegaerne om ny X Factor-dommer

Optagelserne til den niende sæson af X Factor begynder i næste uge, og nu er de tre dommere afsløret.

Seerne kan glæde sig til at opleve de to gamle kendinge Remee og Thomas Blachman ved dommerbordet. Her får de selskab af sangerinden Mette Lindberg, der er kendt fra bandet The Asteroids Galaxy Tour.

Hun skal overtage pladsen efter sangerinden Lina Rafn, og Mette Lindberg er stolt og glad for, at hun har fået jobbet.

- Jeg tror ikke rigtigt, at jeg forstod det i starten. Jeg tænkte hele tiden, at det sikkert ikke ville blive mig. Da jeg fik opkaldet, blev jeg sindssygt glad, og jeg fik en lille tåre i øjet. Så skulle jeg altså ud og drikke god vin med min veninde, siger Mette Lindberg.

- Det bliver en fantastisk udfordring, og showet indeholder alt det, jeg elsker at lave. Jeg glæder mig til, at jeg kan være det med til at præge det, tilføjer hun.

De to mere erfarne dommere i programmet ser også frem til at have Mette Lindberg med på holdet. Remee er sikker på, at hun kan tilføje noget helt nyt til programmet.

- Jeg synes, at hun tegner til at blive et fantastisk tilføjelse til programmet. Hun har bare sådan en lethed, og samtidig er hun super dygtig og har god smag i forhold til musik, siger han.

Thomas Blachman har netop sagt ja til sin ottende sæson af X Factor, og han har også masser af rosende ord til overs for sin nye kollega.

- Hun er fantastisk levende og en fantastisk sangerinde. Hun har masser af kant og masser af holdninger. Hun kan helt sikkert præsentere noget opfindsomhed, noget originalitet og noget super fedt musik, siger han.

Lina Rafn meddelte i juni, at hun trak sig fra det populære program efter fire sæsoner. Remee fortæller, at han synes, at det er ærgerligt, at skulle sige farvel til Infernal-sangerinden.

- Jeg holder sindssyg meget af Lina, og jeg håber, at jeg kommer til at se hende fremover. Jeg kommer til at savne hende, og det bliver anderledes, men jeg tror også, at det er sundt med forandringer engang imellem.

Den nye dommer i trekløveren føler også, at de to velkendte dommere har taget godt i mod hende.

- Vi har det godt sammen, og jeg tror, at vi får det rigtigt sjovt. Jeg synes, at vi har en god energi. Det håber jeg også, at de synes, griner hun.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip