Det skriver de danske medier om FCK's indsats

Cristiano Ronaldo & co. vandt 4-0 uden at spille sig ud og tildelte dermed de danske mestre det største Champions League-nederlag i klubbens historie.

Men i de danske medier er der nogenlunde enighed om, at Ståle Solbakkens tropper leverede en acceptabel indsats mod verdensstjerne i den spanske kongeklub.

Jyllands-Posten skriver i sin kampreportage:

- Læren fra 1-1 Champions League-premieren mod Juventus blev gentaget i Madrid. Blot med den tilføjelse, at de danske mestre denne gang blev resultatmæssigt tævet med 0-4. Ære er det modsatte af skam. Ingen af de to store følelser kan klistres på FCK’s indsats på denne lune efterårsaften i Madrid. Og således kom de flagrende københavnere nogenlunde helskindet igennem aftenen, står der blandt andet i Jyllands-Posten.

På Ekstra Bladet er fornemmelsen den samme. I avisens kampreportage konkluderer man, at aftenen endte med det uundgåelige.

- Tilbage stod man som dansker og syntes egentlig, at FC København gjorde en fin figur - og så tabte de alligevel med de største cifre, de nogensinde har prøvet i Champions League. Ronaldo viste verdensklassen og så blev det danske tæsk - som forventet.

Lidt mere dyster er BTs fodboldredaktør Morten Crone Sejersbøl, som hæfter sig ved den store forskel, der er på FCK-mandskabets nuværende styrke i forhold til det, der for tre år siden spillede lige op med FC Barcelona i Champions League.

- Mens klubben dengang var i færd med sin største sæson nogensinde efter fem år under Ståle Solbakkens ledelse, befandt FC København sig denne gang i den vel dybeste dal, siden den etablerede sig som en dansk magtfaktor for knap 10 år siden. Jeg bilder mig ind, at jeg denne gang fornemmede en anden ærefrygt. De tog selv ordet røvfuld i deres munde. Det handlede mere om overlevelse, end om point. Og trods en times ganske udmærket spil med de defensive midler, de nu engang havde, i brug, endte det faktisk sådan. Som en kamp for at overleve med tøj på kroppen, skriver Morten Crone Sejersbøl i sin kommentar.

På Politiken mener fodboldredaktør Søren Olsen, at FCKerne som forventet blev kørt over.

- FCK’erne var overmatchet teknisk, i hurtighed, i spilintelligens og elegance. Og så var der endda perioder, hvor de krævende og forvænte hjemmebane-tilskuere gav udtryk for utilfredshed med tempoet og ambitionerne i Reals spil, både offensivt og defensivt, skriver Olsen, som ikke er optimistisk for den resterende del af FCKs Champions League-kampagne.

- Det er hjemme i Parken, FC København kan præstere, så det gør ondt på modstanderne og måske få point, når tyrkerne fra Galatasaray kommer på besøg. Men FCK har næppe format til at undgå fjerde- og sidstepladsen i gruppen, skriver han i Politiken.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip