Det står øverst på de kendtes ønskeliste

Skrevet af admin

19/12/2014

Dagens topnyheder

Jul betyder god mad, familie - og gaver.

Men hvad der helst skal være i gaverne, for at det store smil kommer frem, når papiret flås af juleaften, er der forskellige meninger om i kendisland.

Her ønsker de sig nemlig alt fra nyt køkkenudstyr til flere feriedage.

Det er dog hverken en ny blender eller en tur til Mallorca, popsangeren Rasmus Walter drømmer om at pakke ud.

Hitmageren er nemlig lidt nærig, når det gælder fodtøj. Han håber derfor, at pengene i hans omgangskreds sidder lidt løsere, så han kan gå det nye år i møde i sine favoritsko.

- Helt specifikt kunne jeg godt bruge et par nye Red Wing-støvler i sort. Dem holder jeg meget af, men de er ret dyre. Jeg har af princip noget imod at give mere end 1000 kroner for et par sko, og de koster 2300 kroner, fortæller Rasmus Walter.

Den tidligere Grand Avenue-forsanger vil dog også bruge et juleønske på sin instruktør-bror, Anders Walter.

- Jeg ønsker mig også, at det kommer til at gå min bror rigtig godt, når han flytter til Los Angeles i januar, siger popsnedkeren.

Beklædningsgenstande står også øverst på den danske dj Katos ønskeliste. Musikeren har nemlig tabt sig hele 15 kilo på halvandet år, og det har givet ham en del udfordringer, når han skal klæde sig på om morgenen.

- Jeg kan ikke holde bukserne oppe og passe mit tøj mere. Jeg ønsker mig derfor et nyt bælte og gavekort til tøjforretninger, så jeg kan få en ny gaderobe, siger Kato.

En anden af landets kendte dj's og radioværter Le Gammeltoft håber på en af de altid populære store og hårde pakker.

- Jeg ønsker mig en kummefryser, for jeg har lige fået et hus og skal fylde en fryser med økologisk kød, siger hun.

Sangerinden Barbara Moleko krydser også fingre for en gave med kød på.

- Jeg ønsker mig køer og et skolebord, som man kan få gennem diverse organisationer og sende videre til mennesker i de fattige lande, siger den populære sangerinde, der selv mener, hun har alt, hvad hun har brug for.

Håndgribelige ting er heller ikke det, hitmageren Nabiha går og mangler.

- Jeg ønsker mig et døgn med 48 timer, for jeg når aldrig det, jeg skal på en dag. Jeg kunne også godt tænke mig nogle flere feriedage, så jeg kan rejse mere rundt i verden, uden at jeg skal arbejde, siger Nabiha.

Newspaq

 

 

Newspaq