Det ydre betyder mest: Mænd sætter kvindens skønhed øverst

I en ny undersøgelse mener forskerne at kunne fastslå, at hvad end tidligere undersøgelser lavet af fx speeddatingbureauer har vist omkring kvinders og mænds præferencer, så er der forskel på, hvad mænd og kvinder vil have. Det skriver Daily Mail.

Mænd vil have, at kvinder som minimum er moderat attraktive, mens kvinder derimod går mere op i mændenes sociale status.

Lav social status hos mændene er meget uønsket blandt kvinderne, der mindst vil have mænd med samme status som dem selv, konkluderer forskerne.

Dette ville mænd ønske, at vi kvinder forstod. Se svarene på Q.dk

Den nye undersøgelse er ledet af Norman Li, adjunkt i psychology ved Singapore Management University og netop blevet offentliggjort i tidsskriftet Journal of Personality and Social Psychology.

Vi agerer som fordommene dikterer

Selv kalder forskerne resultatet for stereotypt. De mener, at undersøgelsen bekræfter nogle banale antagelser omkring mænd og kvinder, og hvad de er ude efter, når de er på udkig efter en ny partner.

I undersøgelsen skulle en række mænd og kvinder først og fremmest skrive deres præferencer ned på papir. Og forskerne testede dernæst, om det holdt stik i virkeligheden.

Derfor blev deltagerne bagefter overvåget, mens de benyttede online chat eller speeddating.

Og resultaterne stemte overens, kunne forskerne konkludere.

Her er 10 af de smukkeste og lækreste kvinder på tv lige nu. Se dem i galleriet på Q.dk

Vi gør, det vi siger, vi gør

Norman Li mener, at det er første gang, at nogen har påvist, at det vi siger, vi går efter hos en ny partner også afspejler virkeligheden.

- Vi er også de første, der kan påvise, at det mennesker siger, de sætter pris på hos en potentiel partner også bliver reflekteret i måden de rent faktisk udvælger på, når de står i en pardannende situation, siger Norman Li til Dailymai.co.uk

Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip