Detroit banker Dallas på stærkt sidste minut

28/10/2013

Dallas Cowboys førte med seks point, da der manglede et minut og to sekunder af NFL-kampen mod Detroit Lions natten til mandag. Alligevel blev det ikke til sejr.

Detroit indledte et heftigt comeback helt nede fra holdets egen 20 yards-linje. De tog 80 yard på mindre end et minut, og et touchdown af Matthew Stafford 12 sekunder før tid, gav uafgjort, mens David Akers sørgede for det ekstra point, som gav sejren.

- Det var en fantastisk periode, de havde der, siger Dallas-træner Jason Garrett om Detroits vending af kampen.

Detroit har nu vundet fem af sine første otte kampe, mens Dallas har vundet fire og tabt lige så mange.

Andre steder i USA tog et par stjerner også godt fra i deres kampe.

New Englands quarterback Tom Brady fik ifølge AFP en dårlig start på kampen mod Miami, men rystede det af sig, og førte New England Patriots til sejr på 27-17.

Peyton Manning var også stærk for Denver Broncos mod Washington. I kampens fjerde quarter lavede han tre af sine fire touchdown-afleveringer, og Denver vandt med 45-21.

På Wembley i London vandt San Francisco 49'ers 42-10 over Jacksonville Jaguars. 49'ers har vundet sine seneste fem kampe i træk, og har lavet mindst 30 point i dem alle.