Dette betyder antallet af linjer på dit håndled

Fup og fidus eller en sand kunstart.

Ikke alle tror på, at vi kan sige noget om vores helbred eller fremtid, ved at læse håndflader, men uanset hvad, er metoden brugt i tusindvis af år.

Det kan spores til Asien, hvor både hinduer og kinesere har brugt det, hvorfra eksperter mener, det har spredt sig til Europa med tiden.

Videoen nedenfor viser, hvordan du kan bruge en del af metoden. 

Læs også: Sådan er du i sengen ifølge dit stjernetegn

Håndlæsning:
Den mest brugte hånd (fx højre hånd for en højrehåndet) symboliserer dét, der foregår nu, og det er denne, du skal læse. 

Den venstre hånd symboliserer nedarvede egenskaber ved personen.

Hvis linjerne på de to håndflader er meget forskellige, symboliserer det, at personen har gjort meget for at ændre på sin natur og sine naturlige præferencer.

Vandrette linjer skal læses fra tommelfingeren mod ydersiden af hånden, og lodrette linjer skal læses fra håndleddet og op mod fingerspidserne.

Kig nu på den øverste linje på hånden. Hvis den er tæt på fingrene, indikererer det, at du er en passioneret, men til tider også jaloux type.

Hvis linjen går lige over, indikerer det, at du lægger låg på dine følelser ofte. Hvis den peger opad, er du derimod mere udadvendt.

Håndled
Kig nu på de vandrette linjer på dit håndled. Jo flere linjer, du har, jo længere vil du leve.

Den øverste linje siger dog mere om livskvaliteten: Hvis linjen er tydelig, ”hel”, og klart markeret, kan du forvente at leve et liv med fysisk styrke og velbefindende.

Hvis det modsatte er tilfældet, kan dit liv være præget af svaghed.

De fleste mennesker har to-tre linjer – sjældent set fire. Den første linje symboliserer 23-28 års levetid, den anden 46-56 år, den tredje 69-84 år og den fjerde symboliserer mere end 84 års levetid.

For at lære mere om at håndaflæse, se videoen her:

Læs også: Så jaloux er du ifølge dit stjernetegn

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip