Dette billede af en lille pige ser uskyldigt ud, men årsagen bag vil give dig kuldegysninger

Da Stacey Wehrman så sin tre-årige datter, Chandler, balancere oven på toiletbrættet, troede hun, at Chandler bare var fræk og fjollede rundt. Den grinende mor tog et billede af datteren for at sende det til Chandlers far.

Men inden hun nåede så langt, gik den barske virkelighed op for den amerikanske mor fra Michigan.

Læs ogsåMor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

Chandler forklarede sin mor, at hun stod på toilettet for at øve sig i, hvordan man skal gemme sig i en toiletbåse, hvis en person med en pistol trænger ind i børnehaven - lige som ved Sandy Hook-massakren  den 14. december 2012, hvor en en mand sneg sig ind på en skole og bl.a. skød 20 børn i alderen 6-7 år. Det skriver The Sun.

Sådan fandt Stacey sin tre-årige datter. Foto: Facebook.

Stacey fik et chok over forklaringen og brød sammen. Nu har den chokerede mor delt billedet af sin datter på Facebook med en bøn til alle om at huske dette billede og en opfordring til hele landet om at være mere fornuftige med våben.

- Det øjeblik hun fortalte mig, hvad hun lavede, brød jeg sammen. Hun øvede sig på en lock-down på sin førskole, og hvad man skal gøre, hvis du er fanget på et toilet. I det øjeblik forsvandt al den uskyld, som jeg troede min datter indeholdt, skriver Stacey Wehrman på Facebook og fortsætter:

Læs også: 6 ting onde mødre har tilfælles

- Politikere, se her. Dette er dit barn, dine børn, dine børnebørn, dine oldebørn og fremtidige generationer.  De vil leve deres liv og vokse op i denne verden baseret på dine beslutninger. De er knap tre år, og de gemmer sig i toiletbåse og stå på toiletbrættet. Jeg ved ikke, hvad der vil være sværest for dem? At forsøge at være stille i et længere tidsrum eller at holde balancen uden at en fod glider ud under toiletbåsedøren.

Billedet af Chandler er blevet delt knap 10.000 gange på et par dage, og det vælter ind med kommentarer.

Dagens Gossip