Dette bør få alarmklokkerne til at ringe: 6 tegn på din mand er ved at forlade dig

Man har som regel en fornemmelse af, om parholdet kører på skinner, eller om det er tid til at underskrive skilsmissepapirerne.

Men alt, der er midt imellem de to yderpoler, kan straks være langt sværere at lure. For er din mand halvt ude af døren, eller er det ikke så slemt, som du bilder dig ind?

Læs også: 10 fejl alle kvinder begår på et tidspunkt

Når der er knas i forholdet og du frygter, at han forlader dig, er der en række ting, du kan holde øje.

Og hvis du når at opdage tegnene i tide, kan du måske nå at handle på dem og redde forholdet.

Her er seks tegn, der bør få alle kvinders alarmklokker til at ringe:

Læs også10 tegn på du er godt opdraget

1. Generelt fraværende. Er din mand mere og mere fraværende? Det kan både være fysisk og psykisk. Er han meget ude, og når han er hjemme, undgår han at være i samme rum som dig? Trækker han sig ind i sig selv og vil ikke rigtig kommunikere med dig? Så skal du være på vagt, dette er det klassiske eksempel på, at din mand er på vej ud af døren, ifølge Søndagsavisens sexolog og parterapeut Maj Wismann. Han kan selvfølgelig også have en dårlig dag, men hvis det står på gennem en længere, så skal du handle på det.

2. Tager beslutninger uden at inddrage dig. Det kan være, han planlægger en rejse alene uden at fortælle dig om det, før end kufferten er pakket. Eller han køber en båd uden at spørge dig, om du synes, det er en god ide. Måske beslutter han sig for at tage en ekstra uddannelse uden at informere dig. Det kan være tegn på, at han er ved at planlægge et liv, hvor du ikke er tiltænkt en plads, ifølge MSN.

3. Pludselig interesse for sit udseende. Plejer din mand at være ham den lidt tilfældigt klædte type, og nu er han lige pludselig optaget af at træne, fornye sin garderobe og finde nye parfumer? Enten er han på vej ud af døren eller også har han en affære, skriver MSN.

Læs også: Disse 4 ting holder liv i jeres parforhold: Gør det hver aften inden I falder i søvn og mærk forskellen

4. Manglende lyst til sex. Hvis han er på nippet til at forlade dig, vil han typisk ikke dyrke sex med dig. Derfor vil han også gå senere i seng end dig, så I ikke ligger sammen i sengen, når I begge er vågne.

5. Hans venner ændrer opførsel. Hvis hans venner tøver med at hilse på dig, kigger mærkeligt på dig eller spørger om uventede ting, så har han nok indviet dem i sine planer om at stikke af, skriver Woman,

6. Han vil ikke diskutere jeres forhold eller fremtiden. Nok er mænd ikke lige så snaksaglig om al verdens fremtidsplaner som kvinder er, men hvis din mand bliver nervøs og pludselig skal noget andet, når I skal planlægge sommerferie, så er der noget i vejen. Og hvis han også får koldsved over at skulle vende noget, der vedrører jeres forhold, så er der formentlig god grund til at handle, ifølge magasinet Q.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip