Dette er den fascinerende grund til, at din partner ikke er dig utro

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor nogen er deres partnere utro gang på gang, mens andre tilsyneladende altid er tro mod deres?

Forskerne bag en ny undersøgelse fik knap 250 heteroseksuelle par til at bedømme, hvor tiltrækkende de fandt andre mennesker af det modsatte køn.

Det skriver Women’s Health Magazine.

Læs mere: Rikke vejede 154 kg - så opdagede hun, at kæresten var utro

I det første eksperiment viste forskerne deltagerne et billede af en person af det modsatte køn. Deltagerene blev desuden oplyst om personens civile status. De deltagere, som var i et forhold, viste en tendens til at give singlerne lavere point, end andre singler havde givet dem.

I det andet eksperiment, blev deltagerne bedt om at svare på, hvor tilfredse, de var i deres forhold - før de gav point til personerne på billederne. De deltagere, som svarede, at de var glade i deres forhold, havde igen tendens til at give singlerne lave point.

Læs mere: Fyr er sin kæreste utro - bliver opdaget takket være dette akavede opslag på Facebook

Men de deltagere, der svarede, at de var mindre glade for deres partnere, viste derimod en tendens til at give singlerne højere point, end de der var glade for deres forhold.

Forskerne konkluderede, at hvis vi er glade og tilfredse i vores forhold, så ønsker vi at bevare tingene, som de allerede er. Derfor kan vi vise en tendens til ubevidst at nedgradere andres udseende, så de ikke frister os til utroskab.

Du kan læse mere om undersøgelsen lige her.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip