Dette 'juletræ' bliver hyldet af tusindvis, der er vilde for at købe den

Linnéa Åkerlund fra den svenske by Sundsvall er overvældet over reaktionerne, efter hun lagde et billede på Facebook af sin seneste kreation.

Det perfekte juledesign bliver hyldet af tusindvis, hvilket er kommet fuldstændig bag Linnea, der blev inspireret af lignende designs i udlandet, og kun brugte fire timer på at lave den.

- Jeg havde aldrig regnet med, at den skulle blive så populær, men det er virkelig sjovt. Sidst jeg kiggede havde den fået 21.000 likes, hvilket er helt vildt. Folk skriver og vil vide, hvordan jeg har gjort, og om de kan købe den af mig, siger Linnéa Åkerlund til Aftonbladet

Hun brugte kun 40 kroner på at lave kjolen, og hun opfordrer andre med lignende planer til at forsøge at bruge genbrugt materiale eller ting, der allerede er i hjemmet. 

- Brug ting, som du normalt ville smide ud. Gamle dåser kan blive til fine smykker og glasflasker kan blive til flotte lygter. Ofte er der mere materiale i ens hjem, end man umiddelbart skulle tro. Og selvom alle projekter ikke bliver lige vellykkede, så er det vigtigste, at man forsøger, siger hun til Aftonbladet. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip