Dette kæledyr passer bedst til dig ifølge dit stjernetegn

Har du overvejet at anskaffe dig et kæledyr? Det kan være svært at finde ud af, hvilket dyr, der passer til dig.

Men ifølge Little Things kan dit stjernetegn give dig et hint om, hvilket dyr, der er det rette for dig:

Vædderen.
Hunden er det perfekte kæledyr for dig. Vædderen er optimistisk, entusiastisk og modig - egenskaber, der passer perfekt med en hundehvalp. Sammen kan I tage ud på eventyr.

Tyren.
Dit perfekte kæledyr er en hamster. Tyren har ry for at være stædig - eller sagt med pænere ord; insisterende og bestemt. Derfor vil du sætte pris på hamsteren, der løber ufortrødent rundt i sit hjul hele dagen.

Tvillingen.
Klog og tilpasselig er to ord, der ofte forbindes med tvillingen. En papegøje vil dele disse kvaliteter med dig. Tvillingen er også kendt for sin levende fantasi, der matcher med den farverige fugl.

Læs mere: Så jaloux er du ifølge dit stjernetegn

Krebsen.
Katten er det perfekte kæledyr for dig. Krebsen har nemlig en følsom side, og en kat vil skabe en god balance med dens venlige, men sommetider løsrevne personlighed.

Løven.
Dit perfekte kæledyr er en hest. Løven sætter pris på et liv med eventyr, så du vil trives med et aktivt kæledyr. Løven oser af prestige og magt - egenskaber, som hesten også udstråler.

Jomfruen.
Jomfruen har ry for at være lidt ufølsom, hvilken kan ses som en styrke, da du ikke er så styret af dine følelser. Fiskens lidt følelsesløse udtryk passer perfekt til dig.

Læs mere: Sådan kysser du ifølge dit stjernetegn

Vægten.
Du har et stort ønske om fred, harmoni og samarbejde. Derfor er duen det perfekte symbol - og det perfekte kæledyr for dig. Din udramatiske livsstil harmonerer med duens.

Skorpionen.
Som et ressourcestærkt individ ved skorpionen hvordan, han eller hun skal navigere gennem selv vanskelige situationer. Firbenets evne til at overleve i alt fra regnskov til ørken, gør den til det perfekte kæledyr for dig.

Skytten.
Skyttens idelle kæledyr er en skildpadde. Både skytten og skildpadden er uafhængige individer. Desuden er skildpadden et gammelt symbol på visdom, hvilket er noget, som skytten altid søger efter.

Læs mere: 

Stenbukken.
Stenbukken er et stabilt individ med en høj grad af selvkontrol. Ilderen giver dig en god balance med dens hurtige og uforudsigelige bevægelser. I deler også evnen til at klare jer igennem hårde og til tider farlige situationer.

Vandmanden.
En alpaka er det perfekte kæledyr til dig. Du nærer et stærkt ønske om at hjælpe andre, og den er den perfekte genstand for din kærlighed, pleje og opmærksomhed.

Fisken.
Kaninen er dit perfekte kæledyr. Den følsomme fisk har brug for en blød kammerat, hvilket gør kaninen til det perfekte match.

 

 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip