Dette sker, hvis du ikke vasker hår i 6 år

Kan du forestille dig ikke at bruge shampoo i årevis…mere præcist seks år? Nej, vil de fleste svare med henvisning til, at det lyder meget klamt og uhygiejnisk.

Ikke detso mindre har 47-årige Wendi Tibberts ikke en eneste gang i de seneste seks år puttet shampoo i sit hår, når hun står under bruseren.

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

Mærkeligt. Ja, måske, men du vil blive overrasket over, at høre om hendes oplevelse med et shampoofrit liv, som har givet overraskende resultater. Det skriver The Indepedent.

For det første er hendes hår vokset helt utrolig meget. Istedet for at bruge penge på shampoo skal man bruge penge på udstyr, der kan holde håret på plads, for det gror og gror, når man ikke udsætter det for shampoo.

Wendi Tibberts har taget et selfie af sit hår. Foto: Privat.

Ulempen er ifølge Wendi, at folk vil stoppe dig på gaden for at rose dig for dit tykke og lange hår, som de gerne rør ved uden din tilladelse.

Fordi dit hår er så kraftigt og vildtvoksende, vil folk ikke tror på, at dine fletninger er ægte, derfor kommer du til at løsne dine fletninger et utal af gange for at bevise deres ægthed.

Læs også: Et blik på din vagina afslører vigtig detalje om dit sexliv

For det andet har Wendi fået så meget hår, at hun kan donere endnu mere hår til Locks of cancer charity, som er en velgørenhedsorganisation for børn med kræft, der indsamler hår til parykker til børn, der får kemobehandling. Uden shampoo vokser Wendis hår ikke kun hurtigere, det tørrer heller ikke ud eller knækker.

Wendi Tibberts. Foto: Privat.

Og nu til spørgsmålet som alle stiller Wendi: Er dit hår ikke beskidt? Nej, hvis du spørger hovedpersonen selv, der skyller håret, skrubber hovedbunden med neglene og bruger balsam med duft.

Og hver tredje måned bruger hun en lille klat sulfatfri shampoo kun til hovedbunden. Wendi springer også hårtørren over og lader altid håret tørre naturligt.

Det er først i nyere tid, at vi er begyndt at vaske vores hår med shampoo hver dag, og siden da er vores hår kommet til at se mere og mere usundt ud, pointerer Wendi, der har planer om at fortsætte med sit shampoofrie liv.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip