Dette trick får folk i lykkelige parforhold til at LADE VÆRE med at være utro

Det gør hamrende ondt at blive udsat for utroskab, og mange vælger at gå fra hinanden, når det sker, fordi følelsen af svigt og manglende tillid er for stor til, at forholdet nogensinde kan blive godt igen. 

Det kan være ret umuligt at komme sig over, at ens partner har haft et sidespring. Og selv i et nyt forhold kan man blive påvirket af, at man engang var udsat for så stort et tillidssvigt. Alligevel er utroskab ganske almindeligt.

Ifølge en undersøgelse lavet af YouGov for Søndagsavisen sidste år, har hver syvende mand og hver 14. kvinde været deres nuværende partner utro. Derudover svarer endnu flere, at de godt kunne finde på at være utro, hvis de ikke blev opdaget.

Men hvordan gør de kærestepar, som aldrig oplever utroskab i deres parforhold? Hvad er årsagen til deres monogami?

Ifølge et studie, som er offentliggjort i tidsskriftet Personality and Social Psychology Bulletin, findes der en fascinerende årssag til, at folk i lykkelige parforhold har nok i hinanden.

Læs også: 3 tegn på at på at du er utro uden at vide det

I undersøgelsen fik 250 personer i parforhold vist et billede af en person af det modsatte køn. Under billedet var det oplyst, om personen var single eller havde en partner. Her svarede en del af forsøgspersonerne, at de oplevede singlerne som værende mindre attraktive. 

Bagefter blev de bedt om at angive, hvor lykkelige de var i deres nuværende forhold, før de bedømte udseendet hos personerne på billederne. Her viste det sig, at de, som følte sig lykkelige i deres parforhold, fandt singlerne mindre attraktive.

I mellemtiden var de forsøgspersoner, som angav, at de IKKE var lykkelige i deres nuværende forhold, mere interesseret i singlerne, som de bedømte højere - og altså fandt mere attraktive, skriver Women's Health Mag

Ifølge forskerne er konklusionen, at når vi er lykkelige i et forhold, så ønsker vi at sørge for, at det bliver ved med at være, som det er. Som et resultat af det ønske, bedømmer vi ubevidst andre personer (især singler, som kan udgøre en trussel), som værende mindre attraktive. På den måde er der ingen fare for at komme til at træde ved siden af.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip