Dette utrolige frugttrick er gået viralt: Du forstår, hvorfor, når du ser det

Nogle gange er man nødt til at bøje sig for flertallet og hoppe med på vognen, når et opslag, billede eller en video går viralt på de sociale medier.

I løbet af sidste fire dage en video fra Foods Around på Facebook blevet set over knap 11 millioner gange og delt 300.000 gange. Og det er måske ikke så underligt.

Læs ogsåNår du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

For den et minut lange video viser, hvordan man ved hjælp af en banan og en kiwi kan lave en helt ny spændende slags frugt.

Alt hvad du skal bruge er en banan, en kiwi, en potte med jord, vand og endelig lidt tålmodighed.

Læs også: Spiser du bananer med brune prikker? Dette sker i kroppen, når du gør det

Og vupti så gror der en meget eksotisk frugt op af potten. Se det spektakulære trick i videoen, der har høstet 80.000 likes og fået folk jorden rundt til at smile.

Men inden da skal vi lige gøre opmærksom på, at videoen er lavet med en god portion humor og derfor ikke har hold i virkeligheden.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Banana Kiwi fruit

Awesome ...

Opslået af Foods Around på 13. marts 2016

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip