DF: Fejlslagen integration i København

Tidligere på ugen udtalte Statsministeren sin stærke utilfredshed med, at tusindvis af indvandrerkvinder i Danmark, har levet op i mod ti og 15 år i Danmark på enten kontanthjælp eller førtidspension.

Nu går Dansk Folkeparti ind i debatten, og de deler statsministerens mening. Dog retter Dansk Folkeparti kritikken imod Københavns Kommune og integrationsborgmesteren.

-Det er fejlslagen integration af værste skuffe, når nye chokerende tal viser, at en massivt voksende gruppe af indvandrerkvinder lever i et parallelsamfund på overførselsindkomst, der koster det danske samfund 2,5 mia. kr. Tallet er eksploderet med 55 % på få år, og lige nu taler vi om 16.000 indvandrerkvinder, der enten er på kontanthjælp eller førtidspension - og altså forsørges af den danske skatteyders pengepung, fortæller Carl Christian Ebbesen, medlem af Københavns Borgerrepræsentation og gruppeformand for DF.

Han mener, at det er fuldstændig grotesk, at der ikke er blevet taget hånd om problemet noget før.

-Man må formode, at Integrationsborgmesteren accepterer, at disse indvandrerkvinder ikke forsøges integreret i det danske samfund, siden kontanthjælp og førtidspension bliver brugt som eneste bud på en løsning, siger han.

-Det er bare ikke godt nok! Det er pinligt og en tydelig politisk falliterklæring fra Beskæftigelses- og Integrationsborgmesteren, skriver han i sit læserbrev til Dagens.dk.

Dagens Gossip