DF finder ingen trøst i Skats omlægning

»Der er en række grundlæggende problemer i Skat, som har opført sig som en stat i staten og har behandlet borgere dårligt og utilstedeligt, som denne redegørelse slet ikke gør op med. Man nedlægger afdelingen for økonomisk kriminalitet for at oprette en ny afdeling, og jeg har ikke den store tiltro til, at det for alvor gør noget ved de alvorlige problemer i Skat,« siger han i en skriftlig udtalelse.

En række kontroversielle arbejdsmetoder i flere skattesager fik torsdag Skat til at nedlægge afdelingen for økonomisk kriminalitet. I stedet opretter Skat en særlig kontrolafdeling, der kun skal tage sager, der i sidste ende kan være strafbare.

Samtidig skal Skat og Kammeradvokaten i fællesskab undersøge, hvorvidt der skal gennemføres disciplinærsager mod ledere i Skat på baggrund af en række mediers afdækning af metoderne i afdelingen for økonomisk kriminalitet. Det er positivt, at der nu kommer fokus på lederne i Skat, mener Dennis Flydtkjær.

»Det er oplagt, at der har været svigt fra ledelsesside i flere af sagerne, og derfor ser jeg positivt på, at det her kan få konsekvenser for de pågældende ledere,« siger han i udtalelsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip