DF: S-ledet regering medfører flere asylansøgere

Især udlændingepolitikken blev fremhævet under partiformand Kristian Thulesen Dahls (DF) tale.

»Regeringen påstod før valget, at den ville videreføre den stramme udlændingepolitik. Det er gjort til skamme, der er virkelig sket noget,« siger partiformanden og peger på udviklingen i antallet af asylansøgere.

»Det er tankevækkende, at lige så snart der kommer en socialdemokratisk ledet regering til, så kommer der flere asylansøgere til,« lød det fra Thulesen Dahl.

Og ifølge ham har det stor betydning for en vellykket integration af udlændinge, at der ikke er for mange.

»Antallet af mennesker, der kommer til Danmark, har betydning for, om vi kan nå at integrere dem på ordentlig vis. Hvis ikke vi kan nå det, får vi konflikter i det danske samfund,« sagde Kristian Thulesen Dahl.

Og selv om han indledte med at takke statsministeren for hendes tale, var der heller ikke ros at spore der.

»Man får måske den mistanke, at der har været nogle skriverkarle i gang med at skrive statsministerens tale, og man kunne godt synes, der skulle være flere gengangere fra talen i statsministerens gøren og laden,« sagde DF-formanden.

Han pegede blandt andet på, at regeringen har måttet nedjustere sine skøn for den økonomiske vækst, lige som han også efterlyste en øget indsats mod social dumping.

»Det er en diskussion, som må tages på et helt andet håndfast niveau, end det har været ind til nu,« sagde partiformanden.

Han understregede, at selv om partiet ikke - ligesom Venstre - går ind for nulvækst i det offentlige, vil man fortsat pege på Lars Løkke Rasmussen (V) som statsminister efter et valg.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip