DF til rap-dyst ved Kulturnatten

Dansk Folkeparti deltager ved Kulturnatten i Kolding den 23. august fra kl. 15 til 20 på torvet mellem Skt. Nicolai Kirke og Midtgården.

Partiet stiller med både byråds- og regionsrådskandidater samt byrådsmedlemmer og det lokale folketingsmedlem Karina Adsbøl.

- Der er også lagt op til dyst med socialdemokraterne. Da City Kolding havde Country & Western-dag, for et par måneder siden, havde Dansk Folkeparti en stand. I denne havde vi blandt andet den lokale byrådskandidat, Martin Peyrath, til at spille og synge, fortæller lokalformand Gunner Nielsen.

Byrådsmedlem for socialdemokraterne, Hanne Dam, kiggede forbi og synes Martin Peyrath sang ganske godt. Men tænkte alligevel på, om ikke hun kunne klare det bedre, hvis politiske budskaber var emnet og sangstilen en anden. Derfor udfordrede hun Martin Peyrath til rap-dyst ved Kulturnatten den 23. august.

Peyrath accepterede udfordringen. Så i morgen klokken 18.30 skal Hanne Dam og Martin Peyrath duellere på politisk rap på torvet mellem Skt. Nicolai Kirke og Midtgården.

- Begge politikere har forberedt sig grundigt og er klar til kamp, siger Gunner Nielsen.

Dagens Gossip