DFDS skib i Esbjerg har fået make-over og nyt navn

DFDS Seaways’ skib Dana Sirena har gennemgået sit halvårlige serviceeftersyn og er nu vendt tilbage til tjeneste med et nyt lag maling og et nyt navn.

I slutningen af februar sejlede Dana Sirena i tørdok i Bremerhaven i Tyskland for at gennemgå generel vedligeholdelse og få ny maling, og nu er skibet vendt tilbage til Esbjerg Havn under det nye navn ”Sirena Seaways”.

13.000 mandetimer brugt

At holde et skib som Sirena i god form er ikke nogen helt let opgave, idet hun er mere end 200 meter lang og kan rumme over 600 passagerer og 125 biler, plus fragt. Det har således taget mere end 13.000 mandetimer at udføre vedligeholdelsen af skibet.

Den M.O.T. (Ministry Of Transport-test), som Sirena har gennemgået, er en omfattede revision af skibets hoved- og hjælpemotorer, fornyelse af propelakseltætningerne og vedligeholdelse af propelhovederne, et totaleftersyn af styreanlægget, nye hængsler på landgangsramperne og reparation af hovedtavlen samt en række øvrige standard vedligeholdelsestjek.

Nyt navn og ny maling

Den planlagte vedligeholdelse har desuden omfattet, at skibet er blevet navngivet på ny samt malet, så skibet nu er på linje med resten af DFDS Seaways’ skibe.

Det nyligt døbte Sirena Seaways bærer således nu DFDS Seaways’ blå farve på skroget og det maltesiske kors, som er taget fra virksomhedens logo, på skorstenen. Førend Sirena Seaways dog kunne matche sine søsterskibe, er der blevet brugt 6.700 liter specialmaling.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip